footfestival / scholentornooi

KVC Haacht organiseert i.s.m. Voetbal Vlaanderen, de gemeente Haacht en de Stichting Vlaamse Schoolsport SVS op woensdag 21 maart, van 14 uur tot 16 uur, op de voetbalterreinen van Sportcomplex Den Dijk, Dijkstraat 1 een heuse voetbalnamiddag.

De jongens van het 3de tot en met 6de leerjaar kunnen deelnemen aan het voetbal 4-4 tornooi.  De wedstrijdjes worden gespeeld volgens de schoolreglementen en de waarden Fun & Fair Play staan centraal. Jongens die hieraan wensen deel te nemen vragen eerst na of ze via de school kunnen inschrijven. Indien de eigen school niet deelneemt, kunnen de jongens zelf een ploegje vormen inschrijven.

De meisjes van 4 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de Footfestival. Ludieke spelletjes, technische circuits, onderlinge wedstrijdjes en de aanwezigheid van enkele Belgian Red Flames, speelsters van onze nationale ploeg, zorgen voor een namiddag vol voetbalpassie. Meisjes die hieraan wensen deel te nemen, vragen eerst na of ze via de school kunnen inschrijven. Indien de eigen school niet deelneemt, kunnen de meisjes rechtsreeks inschrijven.